Haber Detayı
19 Temmuz 2024 - Cuma 15:57
 
Vali Öksüz’den OSB’de İnceleme Ziyareti
Vali Öksüz’den OSB’de İnceleme Ziyareti
- Haberi
Vali Öksüz’den OSB’de İnceleme Ziyareti

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde devam eden fabrika inşaatlarını yerinde inceledi ve yatırımcılarla görüştü.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle, bölgedeki yatırımları yakından takip eden Vali Öksüz, fabrikaların inşaat süreçleri hakkında bilgi aldı, yatırımcılarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Vali Öksüz ilk olarak yapımına devam edilen "Marmopol Marble" Firmasına ait yapımı devam eden Mermer Fabrikasında incelemede bulundu.

İlimizin önde gelen iş insanlarından Hasan Hüseyin Aksöz ve Orhan Çiçek ortaklığında yapımına devam edilen mermer fabrikasını gezerek inşaatın son durumu ve faaliyete başladıktan sonraki üretim süreçleriyle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, kısa süre içerisinde tamamlanarak, İlimiz istihdamı ve ülke ihracatına katkı sağlaması hedeflenen bu yatırımın, başta her iki aile olmak üzere, İlimize hayırlı olmasını diledi.

06-9

OSB’deki ziyaretinin devamında, inşaat çalışması devam eden "Metka Et Entegre'de" incelemede bulunan Vali Öksüz, firma sahibi Hasip Özdemir'den fabrika inşaatının son durumu ve faaliyete başladıktan sonra ki üretim süreçleriyle ilgili bilgi alarak, yatırımın ailesi ve İlimize hayırlı olmasını diledi.

03-12

Vali Öksüz, son olarak "Dekor Mobilya" inşaat alanında inceleme ziyaretinde bulundu. Fabrika Sahibi Osman İlişik'ten devam eden inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Öksüz, İlimiz istihdamına katkı sağlayacak yatırımlarının aileleri ve İlimiz için hayırlı olmasını diledi.

07-6

Vali Öksüz, programın son bölümünde başkanlığını yaptığı 2. OSB Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

12-10

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Öksüz’den, OSB’de, İnceleme, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı