Haber Detayı
19 Temmuz 2024 - Cuma 15:46
 
Isparta İstanbul Uçuşları Haftada 5 Güne Çıktı
Isparta İstanbul Uçuşları Haftada 5 Güne Çıktı
- Haberi
Isparta İstanbul Uçuşları Haftada 5 Güne Çıktı

Isparta ile İstanbul arasında gerçekleştirilen uçak sefer saatlerinde bugün yeni bir düzenlemeye gidiliyor.

Haftanın 5 günü gerçekleştirilecek uçak seferlerine ilişkin açıklamada bulunan ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, diğer 2 gün için de gece uçuşlarının düzenlenmesini talep etti.

Isparta ile İstanbul arasında gerçekleştirilen uçak sefer saatlerinde önemli bir revizyon yapıldı. Artık haftanın beş günü, bu iki şehir arasında düzenli uçuşlar gerçekleşecek. Yapılan düzenlemeye göre, İstanbul'dan saat 14.05'te havalanan uçak, Isparta'ya saat 15.25'te varacak. Ardından, saat 16.10'da Isparta'dan kalkacak olan uçak, saat 17.30'da İstanbul'a ulaşacak.

Öte yandan Isparta’ya yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı DHMİ Genel Müdürü Dr. Hüseyin Keskin’e teşekkür eden Başkan Çelik, gece uçuşları konusunda da desteğini beklediklerini söyledi. Yapılan bu revizyonla birlikte yeni uçuş saatleri 18 Temmuz 2024 tarihi itibariyle uygulamaya konulacak. 26 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek yeni düzenlemeyle birlikte Isparta ve İstanbul arasındaki ulaşımın daha etkin ve düzenli hale getirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Isparta, İstanbul, Uçuşları, Haftada, 5, Güne, Çıktı,
Yorumlar
Haber Yazılımı