Haber Detayı
16 Temmuz 2024 - Salı 16:12
 
Milletvekili Korkmaz'dan Senir suyu açıklaması
Milletvekili Korkmaz'dan Senir suyu açıklaması
- Haberi
Milletvekili Korkmaz'dan Senir suyu açıklaması

Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Burdur’un kısa dönemli içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Senir İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesinin planı kesinleşmiş olup, uygulama aşamasına geçilmeye hazır.

Prof. Dr. Korkmaz, "Artık Burdurlu hemşehrilerimiz, yerel yönetimimizin geçtiğimiz hafta Ankara’da DSİ’de yaptığımız toplantı sonuçlarını da dikkate alarak gerekli adımları hızla atmasını bekliyor. Bu süreçte belediyemize destek vermeye devak edeceğiz" diyerek projede gelinen noktayı aktardı.

Uzun dönemli içme suyu barajı ve Burdur’un kalıcı içme suyu sorununu çözecek büyük DSİ yatırımı için de çalışmaların sürdüğünü belirten Korkmaz, bu projeyi de yıl içinde yatırım programına aldırarak önümüzdeki yıl ihalesini gerçekleştireceklerini ifade etti. "Ayrımız gayrımız yok, Burdur hepimizin, Durmak Yok Hizmete Devam," diyerek Burdurlulara hizmete devam edeceklerini vurguladı.

Burdur halkının su sorununu çözmek adına büyük adımlar atan Prof. Dr. Adem Korkmaz ve yerel yönetimin bu girişimi, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Projelerin hayata geçirilmesiyle Burdur’un su sorununun tamamen çözüleceği ve bölge halkının rahat bir nefes alacağı öngörülüyor.

451662175 3779689185675409 3503143327869487710 N

Kaynak: Editör:
Etiketler: Milletvekili, Korkmaz'dan, Senir, suyu, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı