Haber Detayı
06 Eylül 2024 - Cuma 16:01
 
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay'dan Sert Uyarı
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay'dan Sert Uyarı
- Haberi
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay'dan Sert Uyarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, kamuoyuna yaptığı açıklamada, MHP mensuplarına yönelik her türlü olumsuz eylem veya davranışa karşı sert uyarılarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay,  partinin herhangi bir üyesine yapılan bir haksızlığın, teşkilata yapılmış sayılacağını belirterek, bu tür durumlarda hukuk çerçevesinde gereğinin yapılacağını vurguladı.

Açıklamasında, teşkilatın huzurunu bozmaya çalışan ya da mensuplarına haksızlık yapacak olanlara karşı güçlü bir tavır sergileyen Oktay, "Böyle bir durumda, karşı tarafın hayatları boyunca unutamayacakları travmalar yaşamamaları adına akıllarını başlarına almalarını tavsiye ederim," ifadelerini kullandı. Ayrıca, başka siyasi partilerin yönetim kurulu toplantılarında MHP üyelerine mobbing uygulanmasına yönelik kararlar alındığı iddialarına da değinen Oktay, "Biz başka partilere, başka kişilere benzemeyiz. Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz," diyerek uyarısını sert bir şekilde yineledi.

İŞTE GÜLTEKİN OKTAY'IN AÇIKLAMASI

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin herhangi bir mensubuna yapılacak olumsuz bir eylem veya davranışı, İl Başkanı olarak teşkilatıma yapılmış sayarım. Elbette (hukuk önünde) gereği de yapılır.

Teşkilatımın huzurunu bozmaya çalışan veya teşkilat mensuplarıma haksız bir eylem veya davranışta bulunacak olanların, hayatları boyunca unutamayacakları travmalar yaşamamaları adına, akıllarını başlarına almasını, sonuçlarını öngörerek hareket etmesini tavsiye ederim.

Ayrıca aynı tavsiyeyi, bir siyasi partinin yönetim kurulu toplantısında partimiz mensuplarına mobbing uygulanması için karar alanlara da vermek isterim. Unutmayın, biz başka partilere, başka kişilere benzemeyiz. Dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz. Saygılarımla.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Burdur, İl, Başkanı, Gültekin, Oktay'dan, Sert, Uyarı,
Yorumlar
Haber Yazılımı