Haber Detayı
06 Eylül 2024 - Cuma 16:04
 
Burdur Devlet Hastanesi'nin Konumu Riskli Bölge Olarak Belirlendi
Burdur Devlet Hastanesi'nin Konumu Riskli Bölge Olarak Belirlendi
- Haberi
Burdur Devlet Hastanesi'nin Konumu Riskli Bölge Olarak Belirlendi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi’nin inşa edildiği bölgenin, yeni yapılan mikro bölgeleme çalışmaları sonucunda en riskli alanlardan biri olarak belirlendiğini söyledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Eylül ayı Belediye Meclisi toplantısında, Burdur Devlet Hastanesi’nin inşa edildiği bölgenin, yeni yapılan mikro bölgeleme çalışmaları sonucunda en riskli alanlardan biri olarak belirlendiğini söyledi.

Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz, “Burdur Devlet Hastanemiz yeni yapıldı, kullanılıyor. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Dönüp dönüp bir eser siyaseti var. Eser siyasetinden kastımız eğer milletin malıyla millete hizmet etmekse bunun adı siyaset olmaz vatandaştan aldığımız vergiyi vatandaşımıza hizmet etmektir. İkincisi bu eser siyasetine karar verilirken eğer keşke bunlar tartışılmış ve yapılan uyarılar dikkate alınmış olmuş olsaydı bugün bakanlık tarafından yapılan mikro bölgeleme çalışmaları neticesinde en riskli sayılan bölgenin Devlet Hastanesi’nin yapılmış olduğu bölge olarak karşımıza çıkmayacaktı. Bugün Bakanlıktan açıklamaya göre şu anda Burdur Devlet Hastanesi’nin yapıldığı yer en riskli yerlerimizden bir tanesi. Bunu da buradan duyurmak isterim. Elimize gelen rapor böyle. Biz raporun yalancısıyız.” ifadelerini kullandı.

 

Thumbs B C 21Ebefd33C114623A0A925713Ede83Bb

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Devlet, Hastanesi'nin, Konumu, Riskli, Bölge, Olarak, Belirlendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı