Haber Detayı
07 Haziran 2023 - Çarşamba 09:57
 
Engellilerin başarısı, kendileri biçti, kendileri dikti
Engellilerin başarısı, kendileri biçti, kendileri dikti
- Haberi
Engellilerin başarısı, kendileri biçti, kendileri dikti

Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş Nakış Atölyesi Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi desteği ile giyim sergisi düzenlendi.

Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş Nakış Atölyesi Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi desteği ile giyim sergisi düzenledi Usta Öğretici Naile Özkan'ın organize ettiği sergi kurdele kesilerek açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Ali Orkun Ercencengiz eşi Hülya Ercengiz Kent Koseyi Başkanı Orhan Akın  Burdur Halk Eğitim İl Müdürü Hamit Kayacıoğlu sergide çalışmaları ortaya koyulan kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 

Burdur Halk Eğitim İl Müdürü Hamit Kayacıoğlu açılışta yaptığı açıklmada ; "Hayatboyu öğrenme haftası kapsamında 12.'sini düzenlediğimiz etkinlikte Sayın Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in bizlere göstermiş olduğu destekleriyle, buradaki sergi açılısını birlikte gerçekleştiriyoruz. Burada, atölyemizde, belediyemizin işbirliğ ve destekleriyle depremzedelere yönelik birçok yardım yapıldı. Özellikle depremzedeler için birçok ürün üretildi o yüzden kursiyerlerimize de müteşekkiriz teşekkür ediyoruz sağolun varolun'' dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sergi açılışında yaptığı açıklamada ; 9 yıldır burada bizde birşeyler üretmeye çalışıyoruz bizden daha çok teşekkürü ve taktiri hakeden burada çalışan engelli dostlarımız, eğitmen hocamız ve buraya gönüllü katkı veren yurttaşlarımızdır. Belediye Halkın Belediyesi Yurttaşın Belediyesi Millieğitim Yurttaşın bu Halkın, Milletin Millieğitimi dolayısıyla nekadar çok insana eğitim olanağı sağlarsak ve üretime katkı verirsek biz okadar görevimizi doğru yapmış oluruz. Bu anlamdada ben 12'nci etkinlikte Halk Eğitim Müdürlüğümüz olağan üstü bir gayret gösterdi. Sadece kent merkezinde değil alanı genişleterek tüm İlde faaliyetlerini sürdürmeye çalıştı ve bunu büyütülmesi gerektiğini düşünüyorum. En başta usta çırak ilişkileri içersinde el sanatlarının korunması gerektiğini ve bu işe gönül vermiş insanların katma değerle kendi hane bütçesine katkı sağlıyabileceğini böyle bir sistemin kurulabileceğini ben öngörüyorum. Biz elimizden geldiğince katkı vermeye çalışıyoruz inşallah devamını büyüterek çoğaltalım istiyorum emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum, ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Engellilerin, başarısı,, kendileri, biçti,, kendileri, dikti,
Yorumlar
Haber Yazılımı