Haber Detayı
15 Haziran 2024 - Cumartesi 13:03
 
Burdur Valisi Türker Öksüz'ün Kurban Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj
Burdur Valisi Türker Öksüz'ün Kurban Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj
- Haberi
Burdur Valisi Türker Öksüz'ün Kurban Bayramı Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj


Aziz milletimizin en güzel hasletlerinden ve manevi değerlerinden olan sevgi, saygı, kardeşlik birlik ve beraberlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, dargınlık ve kırgınlıkları unuttuğumuz, herkesi hoşgörüye yönelten ezelden ebede giden ulvi ve müstesna günlerdir. Bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız başta olmak üzere engelli, muhtaç ve kimsesiz, hasta ve yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle sosyal yardımlaşma ve dayanışma sergileyerek birlikte yaşamak, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Kurban Bayramının birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörüye, yardımlaşmaya, paylaşmaya ve dayanışmaya, tebessüme ve mutluluğa vesile olacağına, yanında olamadığınız sevdiklerinize iletişim araçlarıyla da olsa ulaşacağınıza ve bu mutluluğu paylaşacağınıza yürekten inanıyorum.

 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri, Gazilerimiz olmak üzere yüce milletimizin, Burdurlu hemşehrilerimin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Kurban Bayramının ayrılmaz bir parçası olan Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunanlar ile teslimiyetle kurban kesen vatandaşlarımızın kurbanlarının da kabul olmasını temenni ediyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur, Valisi, Türker, Öksüz'ün, Kurban, Bayramı, Dolayısıyla, Yayınladığı, Mesaj,
Yorumlar
Haber Yazılımı