Semerci ve Pekşen ailelerinin mutlu günü

Burdur’da tanınan Genç İş insanı BUTSO Meclis Üyesi, Semerci Otomotiv Sahibi Ömer ile Çerçin Köyü Muhtarı Süleyman Pekşen’in kızı Sultan dün akşam düzenlenen düğünde hayatlarını birleştirmek için imzalarını attılar.  

Burdur’un tanınan ailelerinden Semerci ve Pekşen ailelerinin evlatları Ömer ve Sultan, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen düğünle yaşamlarını birleştirdi. Kozağaçlı Kaportacı Erdal-Emine Semerci’nin oğlu, Semerci Otomotiv Sahibi Ömer Semerci ile Çerçin Köyü Muhtarı Süleyman-Aygül Pekşen’in kızı, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personeli Sultan Pekşen, muhteşem bir düğünle evlendi. Genç çiftin nikah şahitliklerini, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, 2. OSB Müdürü Bülent Aslanboğa ve personeli ile İş Adamı Osman Özkır üstlendi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, nikah akdini gerçekleştirirken, genç çifte evlilik cüzdanlarını ise CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut takdim etti.

Ankara’nın sevilen şarkıcılarından Aycan Öner de düğünde sahne alarak bağlamasıyla davetlileri coşturdu. Davetliler hem Ankara hem de Teke Yöresi oyun havalarının  seslendirildiği düğünde doyasıya eğlendiler. Genç çiftimize sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.