Burdur Masterler uluslararası kupa getirdi

Burdur Masterler Futbol Takımı, Manavgat’ta düzenlenen Uluslararası Futbol Turnuvasında, rakiplerini eleyerek üçüncü oldu.

 

Başarıya doymayan Burdur Masterler Futbol Takımı, bu kez de kentimize uluslararası üçüncülük getirdi. Burdur Masterler Futbol Takımı, Manavgat ilçesinde düzenlenen Uluslararası Futbol Turnuvasına iştirak ederek, rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Zorlu karşılaşmalara çıkan Burdur Masterler, rakiplerini eleyerek, üçüncülük kupasını Burdur’a getirdi.

Uluslararası bir kupayı Burdur’a getirmenin gurur ve sevincini yaşadıklarını belirten Burdur Masterler Futbol Takımı tarafından yapılan açıklamada, “Temsilcimiz, Antalya Manavgat Starlight Otel’de düzenlenen Uluslararası Futbol Turnuvasında, zorlu rakiplerini geçerek 3’üncü olma başarısını göstermiştir. Mayıs ayında düzenlenen turnuvada, çeyrek final aşamasında elenen temsilcimiz, bu hafta düzenlenen turnuvaya daha sıkı hazırlanarak şehrimize kupa ile dönme başarısını göstermiştir. Şimdi ise yeni hedefimiz Mayıs ayındaki turnuvada şampiyonluk getirmektir” ifadeleri kullanıldı.