Millet İttifakı Kadınlarından Dayanışma Örneği

İstasyonpark’ta bir araya gelen CHP, İyi Parti, Saadet Partisi Kadın Kolları başkanları ve üyeleri ihtiyaç sahibi çocukların soğuk kış günlerinde üşümemesi için atkı ve bere örecekler. Burdur Belediyesi’nce alınan ipler başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine dağıtıldı. Tamamlanan atkı ve bereler tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilecek.

CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer  konuyla ilgili açıklamasında;

“CHP, İyi Parti ,Saadet Partisi Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahibi çocuklara atkı ve bere örmek için ip dağıtıyoruz. Burdur Belediyesi tarafından temin edilen ipleri, gönüllü arkadaşlarımıza dağıttık. İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek gönüllülerimiz tarafından örülen atkı ve bereleri teslim edeceğiz.

Bugün İstasyon Park’ta hem iplerimizi dağıtmak hem de ihtiyaç sahibi aileleri belirlemek için bir araya geldik. İyi Parti ve Saadet Partisi Kadın Kolları başkanlarımız ve üyeleri de bu yardıma destek oldular. Hep birlikte el ele vererek ihtiyaç sahibi çocuklarımızın üşümesini engelleyeceğiz.

Burdur Belediyesi tarafından alınan ipleri, İhtiyaç sahibi çocuklarımıza bere ve boyunluk örmek üzere, CHP, İYİ ve SAADET Partisi Kadın Kollarımıza dağıttık. Şimdiden destek olan arkadaşlarımızın ellerine, emeklerine sağlık.” Dedi.