KAYALAR Grup Yeni Merkezinde Hizmetine devam ediyor

Kayalar Group firması, canlı hayvan ithalat ve ihracatı, dış ticaret, lojistik, emlak, inşaat plan-proje danışmanlığı, ithal yem katkı ürünleri, sıvı gübre, tarım aletleri ve ekipmanları tedariği gibi geniş bir yelpazede faaliyet göstermeye devam etmektedir. Faaliyetlerimizle Türkiye, Avrupa, Asya ve Ortadoğu ticaretini geliştirmeye yoğunlaşarak globalleşen dünyada üretime ve tüketicilerin iyi mal ve hizmete erişimini grup şirketlerimizle sağlamaktayız.

Vizyonumuz, hayvancılık alanında üstün genetik ve I. sınıf damızlık düve tutkusunu birleştirmek, dış ticaret alanında bölgeler arası üretilen mal ve hizmetlerin arz ve talep doğrultusunda sağlanması, lojistik alanında hizmetlerin üretim yerinden varış noktasına taşınımı, tarım alet ve ekipmanları ile insan gücüne ihtiyacı azaltan makinelerle daha kaliteli hizmet sunmak, yem katkı ve sıvı gübre ürünleri ile birim alandan maksimum verimliliğin sağlanması, emlak, inşaat plan-proje danışmanlığı ile bilgi ve tecrübelerimizi herkesle paylaşmak, halkımızın refah düzeyinin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler geliştirmek ve büyütmek noktasında teknolojiyi kullanarak başarılı olmaktır.

Hali hazırda Burdur Merkez de bulunan Burdur Ticaret Borsası birinci katında Genç ve dinamik ekibiyle hizmet vermeye devam eden Kayalar Group aynı zamanda Burdur Gölhisar Sorkun köyünde 3 bin Büyükbaş kapasiteli merkez çiftliği ile 2 bin başlık Damızlık Düve Yetiştirme Merkezi, yine Gölhisar Çallıca köyünde 2000 baş kapasiteli Küçükbaş Üretim Merkezi dışında Viyana, Azerbaycan ve Özbekistan'da çalışma ofisleri bulunmaktadır.

Kayalar Group ekibi olarak tüm müşteri ve dostlarımızı yeni hizmet binamıza davet ediyoruz. Web sitemizi ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz; www.kayalargroup.com