Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin Yeni Yönetiminden Ziyaret Turu

Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) 24 Temmuz 2024 tarihinde yapılan genel kurul sonrası, üyelerinden yetki alan yeni yönetim kurulu, yeni dönem çalışmaları kapsamında, 8 Ağustos 2024 Perşembe günü peşi sıra bir dizi protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.


Burdur basınının örgütlü gücü Burdur Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kürşat Tuncel ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Dr. Türker Öksüz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Hüseyin Dalgar'ı ziyaret ettiler.


Vali Öksüz, Başkan Ercengiz ve Rektör Dalgar ile gerçekleşen ziyaretlerde, Cemiyet'in yeni dönem çalışmaları için de istişarelerde bulunuldu.


BGC başkanı Kürşat Tuncel Valillik, Belediye, Üniversite ziyaretleriyle kongre ve ilk yönetim kurulu toplantısı sonrası sahaya indiklerini belirterek; "Sayın Valimiz, Başkanımız ve Rektörümüzün ev sahiplikleri, Cemiyetmize, üyelerimize, Burdur basınına yönelik olumlu, yapıcı yaklaşımları bizi mutlu etti, gelecek, yeni çalışmalarımız adına daha da umutlandırdı.Yeni projelerimiz için güzel sinyaller, işaretler aldık. Burdur'un en öne çıkan üç kurumunun ve yöneticilerinin sıcak mesajları, Cemiyetimiz ve Burdur basınına bakışları, destekleri, yeni dönem için bize güç kattı" değerlendirmesinde bulundu.