Burdur’da TOKİ Evleri Açık Artırma İle Satışa Çıkıyor

TOKİ, Burdur dahil 47 ilde konut ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunuyor. Katılım internetten de yapılabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 47 ilde toplam 369 gayrimenkulü açık artırma yöntemiyle satışa sunacağını açıkladı. Konut ve iş yeri yatırımı yapmak isteyenler için önemli fırsatlar sunan bu satışlarda her il için ayrı detaylar ve tarihler belirlendi.

Gayrimenkul Satışı Yapılacak İller

TOKİ, açık artırma yöntemi ile şu illerde gayrimenkul satışları gerçekleştirecek:

Burdur Adana Afyonkarahisar Amasya Ankara Antalya Bursa Çankırı Çorum Erzincan Eskişehir Giresun Gümüşhane İstanbul Karaman Kayseri Kırıkkale Kocaeli Konya Nevşehir Ordu Samsun Siirt Tokat Trabzon Uşak Erzurum Kars Tunceli Adıyaman Ağrı Artvin Aydın Düzce Gaziantep Isparta Manisa Osmaniye Mardin Şanlıurfa Yalova Zonguldak Kırşehir Malatya Kastamonu Denizli Satış Tarihleri ve Detaylar 16 Ekim 2024: 151 konut satışa sunulacak. 17 Ekim 2024: 218 iş yeri satışa çıkarılacak.

Açık artırmalar, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek. Katılamayanlar için internet üzerinden teklif verme imkânı da sunulacak. İnternet üzerinden katılım sağlamak isteyenler, www.emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verebilir.

 

TOKİ'nin sunduğu bu fırsatlar, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için önemli avantajlar sunarken, Burdur ve diğer illerde büyük ilgi görmesi bekleniyor.