Haber Detayı
25 Mart 2021 - Perşembe 09:35
 
Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı
- Haberi
Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi başta olmak üzere MAKÜye bağlı İl Merkezi ve İlçelerdeki fakülte yüksekokul enstitü ve meslek yüksekokulları ile öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşıladıkları Kredi Yurtlar Kurumu ve özel yurtlar ile diğer alanlarda alınması gereken güvenlik ve trafik  tedbirlerinin ele alındığı toplantıda kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular  değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinin de ele alındığı toplantıda bu kapsamda MAKÜye bağlı tüm yerleşke ve yurtlarda uygulanması gereken tedbirler görüşüldü.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz İl Jandarma Komutanı Hakan Başaklıgil İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya İl Emniyet Müdür Yard. Gökhan Körük katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Üniversite, Güvenlik, Koordinasyon, Toplantısı, yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı