Haber Detayı
08 Ocak 2024 - Pazartesi 09:50
 
Tefenni'de 203 adet sanayi dükkanı inşaatı başladı
Tefenni'de 203 adet sanayi dükkanı inşaatı başladı
- Haberi
Tefenni'de 203 adet sanayi dükkanı inşaatı başladı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bugün yaptığı açıklama ile ilçenin kalkınması ve gelişimi adına önemli bir adımın atıldığını duyurdu. Alagöz, 7 yıl süren imar planı, kamu yararı kararı, kamulaştırma çalışmaları ve hukuki mücadele sonucunda 203 adet sanayi dükkanının inşaat çalışmalarına başlandığını belirtti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, bugün yaptığı açıklama ile ilçenin kalkınması ve gelişimi adına önemli bir adımın atıldığını duyurdu. Alagöz, 7 yıl süren imar planı, kamu yararı kararı, kamulaştırma çalışmaları ve hukuki mücadele sonucunda 203 adet sanayi dükkanının inşaat çalışmalarına başlandığını belirtti.

Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, "Tam 7 yıllık bir sürecin ardından bugün, Tefenni için önemli bir dönüm noktasına şahitlik ediyoruz. 203 adet sanayi dükkanının inşaatına dair çalışmalar, bugün döktüğümüz zemin betonu ile resmen başlamıştır. Bu süreçte bizlere destek olan, mücadelemize ortak olan ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Alagöz, özellikle İl Genel Meclis Üyesi Levent Tokmaker'e, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu ve üyelerine, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Nasuh Özyurt'a, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çelik'e, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muhterem Özdemir'e ve ilçe halkına teşekkürlerini ileterek, "Bugünden sonra da kooperatif yönetimimizin ve sanayi esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Tefenni için önemli bir gelişme olan bu sanayi dükkanlarının inşaat başlangıcı, ilçenin ekonomik ve sosyal anlamda daha da güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni'de, 203, adet, sanayi, dükkanı, inşaatı, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı