Haber Detayı
02 Şubat 2022 - Çarşamba 14:51
 
Tefenni Bld. Spor Boks'ta da iddalı
Tefenni Bld. Spor Boks'ta da iddalı
- Haberi
Tefenni Bld. Spor Boks'ta da iddalı

Yeni kurulan Tefenni Belediye Spor Kulübü’nün faaliyete geçmesinin ardından Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sporculara, antrenmanları sırasında sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Alagöz Milli Takım Antrenörü Merdan Bağrıyanık ile istişaresi sırasında, bütün spor dallarına destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyarete MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Milli Takım Antrenörü Merdane Bağrıyanık konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada;

“1 Şubat itibariyle Tefenni Belediye Spor antrenmanlarına başladı. Türk Boksu’na bir klüp daha kazandırdık. Antrenmanlarımız sırasında Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz bizleri ziyaret ettiler. Sayın Başkanımız Ümit Alagöz destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Bunun ilk kanıtı olarak Tefenni Belediye Boks takımını kurduk ve antrenmanlara başladık. Başkanımız salonda bu kadar genci antrenman yaparken görmenin mutluluğunu bizimle paylaştı.

Beni ve sporcularımı tebrik etti. Milli Takim ve Burdur Boks Takımları Antrenörü olarak bizde önümüzdeki ay yapılacak  Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’ndan şampiyonluk getirme sözü verdik. Sözümüzü tutarak Tefenni Belediye Sporun adını bütün Türkiyemize duyuracagiz.  Sayın Başkanımıza ve MHP İl  Başkanımıza, İlçe Başkanımıza  ziyaretlerinden dolayı Boks İl Temsilcisi olarak teşekkür ediyorum.

Nisan ayında Türkiye Bok Şampiyonası’nda inşallah  bayan ve erkeklerde 3 sporcumun şampiyon olarak Temmuz ayında Erzurum’da yapılacak Avrupa ŞampiyonasI’nda ülkemizi ve Burdurumuzun 4 kulübümüzü temsil edeceği Hacılar Spor Mehmet Akif Ersoy ve Tefenni Belediye Spor olarak  temsil edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum” Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Bld., Spor, Boks'ta, da, iddalı,
Yorumlar
Haber Yazılımı