Haber Detayı
25 Temmuz 2023 - Salı 11:54
 
Tefenni Belediyespor Yeni Sezona Hazır!
Tefenni Belediyespor Yeni Sezona Hazır!
- Haberi
Tefenni Belediyespor Yeni Sezona Hazır!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz,2023/2024 sezonunda hem BAL Ligine katılmak için şampiyon olacak kadroyu kurmayı amaçladıklarını duyurdu. Başkan Alagöz, teknik direktör olarak Mustafa Taşkıran ile anlaşma yaptıklarını ve şu ana kadar Tefenni Belediyespor’da anlaştıkları futbolcuları açıkladı.

Başkan Alagöz açıklamasında “2023/2024 sezonunda hem BAL Ligi, hem Şampiyonluk ve özellikle Profesyonel Lig hedefimize doğru transfer çalışmalarımız devam ediyor.
Yapmış olduğumuz çalışamlar neticesinde geçtiğimiz yıllarda Takımımızda Teknik Direktör olarak görev yapmış değerli antrenörümüz Mustafa Taşkıran ile tekrar sözleşme imzalamış bulunmaktayız.
Bununla birlikte takımımıza yeni katılan değerli futbolcularımız
-Profesyonel 3.Lig ve Türkiye Kupasında forma giymiş 1993 doğumlu Kaleci olarak oynayan Sinan BEKTAŞ,
-Profesyonel 3. Lig ve Türkiye Kupasında forma giymiş 2000 doğumlu orta saha olarak oynayan Alper SÜREN,
-Profesyonel 1.Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupasında forma giymiş 1995 doğumlu sol bek olarak oynayan Veli AKBULUT,
-Profesyonel 3. Lig, ve Türkiye Kupasında forma giymiş 1994 doğumlu Merkez orta saha olarak oynayan Muhammet Ali KIZILKAYA,
-Profesyonel 2. Lig, ve Türkiye Kupasında forma giymiş 1999 doğumlu önlibero ve sağ bek olarak oynayan Bahadır ARIKAN,
-Profesyonel 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupasında forma giymiş 1991 doğumlu sağ kanat, sol kanat ve santrafor olarak oynayan Gökhan KORKMAZ,
-Türkiye A2 Ligi Klasman Grup 6 Liginde ve Bölgesel Amatör Liginde forma giymiş 1995 doğumlu orta saha olarak oynayan Erkan SÜTÇÜ ile sözleşme yapmış bulunmaktayız.
Dış transfer çalışmalarımızın yanında iç transfer çalışmalarımıza’da devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezon takımımız için mücadele eden başarılı oyuncularımız;
Ömer BAYAR, Emin İNCE, Hüseyin ARSLAN, Alperen ARAZLI, Mahmut BEKTAŞ, Özkan ŞAY, Ertuğrul KELEŞ, Mehmet BAYRAM, Muhammet Sefa TÜRKER, Mehmet Ali DELİBAŞ, Ethen ÖZDEN ve Alihan AYDIN ile anlaşmaya varılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tefenni, Belediyespor, Yeni, Sezona, Hazır!,
Yorumlar
Haber Yazılımı