Haber Detayı
20 Haziran 2023 - Salı 10:43
 
ŞARKILARI TUNA İÇİN SÖYLENDİ
ŞARKILARI TUNA İÇİN SÖYLENDİ
- Haberi
ŞARKILARI TUNA İÇİN SÖYLENDİ

İSTANBUL’da yaşayan Burdurlu avukat Feyza Kutlay Kılıçoğlu’nun SMA Tip-1 hastası 1 yaşındaki oğlu Tuna için Burdur’da yardım konseri düzenlendi.
Burdur Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Kıvılcım Aşık ve Orkestrası üzretsiz olarak sahne aldı.
İstanbul’da avukatlık yapan Burdurlu Feyza Kutlay Kılıçoğlu ile Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Evren Kılıçoğlu’nun 2 Haziran 2022’de dünyaya gelen oğulları Tuna Kılıçoğlu’na yenidoğan taramasında SMA Tip-1 tanısı koyuldu. Tuna’nın tedavi olabilmesi için ailesi İstanbul Valiliği’nin izniyle ‘Tuna İçin El Ele’ yardım kampanyası başlattı.
Tuna Kılıçoğlu’nun Burdur’da yaşayan dedesi Kadir Kutlay torununun tedavisine destek olmak için konser etkinliği düzenledi. Burdur Kültür Merkezi’ndeki konserde O SEs Türkiye Yarışması ile adını duyuran Kıvılcım Aşık ücretsiz olarak sahne aldı.
Konsere katılanlara Tuna için SMS atmaları çağrısında bulunan Kıvılcım Aşık’ın sevilen şarkılarını seslendirdiği konseri Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Ağır Ceza Reisi Musa Talih, Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik ile Burdurlular ilgiyle izledi.
Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden dede Kadir Kutlay, ‘inşallah torunum iyileşecek ve gelip sizlerin elini öpecek. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ŞARKILARI, TUNA, İÇİN, SÖYLENDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı