Haber Detayı
04 Temmuz 2023 - Salı 14:34
 
Muhtar İsyan Etti: “Artık bu yol yapılsın, insanların canı gitmesin!”
Muhtar İsyan Etti: “Artık bu yol yapılsın, insanların canı gitmesin!”
- Haberi
Muhtar İsyan Etti: “Artık bu yol yapılsın, insanların canı gitmesin!”

Hacılar Köyü Muhtarı Ramazan Öztürk bitmeyen yol yapım çalışmalarına adeta isyan ederek, “Karayolları Genel Müdürlüğünden, devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Allah aşkına Hacılar köyünün karayolunun bir an önce tamamlanmasını arz ediyorum. Artık insanların canı gitmesin. Bu yolun yarım kalan kısmının yapılıp bir an önce geniş bir şekilde trafiğe açılmasını arz ediyorum.” dedi.

Yaklaşık 10 yıl önce başlayan ve çalışmaların halen devam ettiği Burdur-Fethiye karayolu yol yapım çalışmaları nedeniyle Hacılar köyü mevkiinde yolun tek şeride düşmesi nedeniyle bölgede çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kazaların yaşandığını belirten Hacılar Köyü Muhtarı Ramazan Öztürk, insanların daha fazla canı gitmemesi için yetkililerden yol yapım çalışmalarının bir an önce bitirilmesini talep etti.

“ARTIK İNSANLARIN CANI GİTMESİN”
Hacılar Köyü Muhtarı Ramazan Öztürk şunları söyledi; “Yaklaşık bundan 20 gün önce Karaçal-Akyaka köyü arasında ki Hacılar köyü mevkiinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 5 tane cenaze verdik bu karayolunda. Ayrıca Akyaka köyünde arife günü bir aracın kaza yapması sonucunda yine bir cenaze verdik. Bugün de yine Hacılar eczanesinin olduğu bölgede bir tane cenaze verdiğimiz kaza meydana geldi. Karayolları Genel Müdürlüğünden, devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Allah aşkına Hacılar köyünün karayolunun bir an önce tamamlanmasını arz ediyorum. Artık insanların canı gitmesin. Bu yolun yarım kalan kısmının yapılıp bir an önce geniş bir şekilde trafiğe açılmasını arz ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Muhtar, İsyan, Etti:, “Artık, bu, yol, yapılsın,, insanların, canı, gitmesin!”,
Yorumlar
Haber Yazılımı