Haber Detayı
24 Haziran 2023 - Cumartesi 22:42
 
MAKÜ, mezunlarını geleceğe gururla uğurladı
MAKÜ, mezunlarını geleceğe gururla uğurladı
- Haberi
MAKÜ, mezunlarını geleceğe gururla uğurladı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni 23 Haziran 2023 Cuma günü MAKÜ İstiklal Yerleşkesi’ndeki MAKÜ stadyumunda coşkulu bir şekilde düzenlendi.

Törende yapılan konuşmaların ardından Defne Zozan Temizsoy, Mehmet Bozkurt ve Mohammad Zaher Akbulut mezuniyet yaş kütüğüne plakaları çaktılar. Tören, dereceyle mezun olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerin verilmesi ile devam etti. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Dr. Öğr. Üyesi Hakan Acar tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet yemini ettirdi. Tören, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden mezun olan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluk, aileleriyle kucaklaşmaları ile ikiye katlandı. Öğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte mezuniyet fotoğrafları çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Renkli görüntülerin oluştuğu mezuniyet töreninde DJ Doğukan Alsay tarafından çalınan şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden öğrenciler mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar. Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar tarafından DJ Doğukan Alsay’a üniversite anmalığı, hediye ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAKÜ,, mezunlarını, geleceğe, gururla, uğurladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı