Haber Detayı
25 Aralık 2019 - Çarşamba 14:44
 
Jandarma ve AFAD Kayıp Vatandaşı Kısa Sürede Buldu
Jandarma ve AFAD Kayıp Vatandaşı Kısa Sürede Buldu
- Haberi
Jandarma ve AFAD Kayıp Vatandaşı Kısa Sürede Buldu

Güvenlik güçlerimiz tarafından huzur ve güven ortamının tesisi, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Bu kapsamda 112 Acil Çağrı Merkezini arayan “isminin M.D. olduğunu, kendisi hakkında gelen ihbarlara inanılmamasını, kendisinin ölüme gideceğini beyan ederek kapatması üzerine” şahsın tespitine yönelik başlatılan çalışmada, şahsın Çavdır İlçesi Anbarcık Köyünde ikamet eden ve gün içerisinde Anbarcık Yaylası olarak bilinen mevkiiye odun toplamaya giden ve köye dönmeyen M.D. isimli vatandaş olduğu tespit edilmiştir.

M.D. isimli vatandaşın bulunmasına yönelik İl Jandarma Komutanlığı’ndan (1) İz Takip Köpek Arama Unsuru, (1) Serçe Çok Rötarlı Termal Mini İHA, Jandarma Asayiş Timleri ve AFAD Ekibi bölgeye yönlendirilerek M.D.’nin aranmasına başlanmıştır.

Yapılan aramalar sonucu M.D. akşam saatlerinde Anbarcık Köyü Armutlu Tepe mevkiindeki kayalık alanda düşme sonucu yaralı vaziyette bulunmuştur. Gölhisar Devlet Hastanesine sevk edilen M.D. tedavisini müteakip taburcu edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Jandarma, ve, AFAD, Kayıp, Vatandaşı, Kısa, Sürede, Buldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı