Haber Detayı
11 Nisan 2023 - Salı 11:25
 
İYİ Parti Burdur’da milletvekili adaylarını tanıttı
İYİ Parti Burdur’da milletvekili adaylarını tanıttı
- Haberi
İYİ Parti Burdur’da milletvekili adaylarını tanıttı

İYİ Parti İl Başkanı Namık Kemal Özkan, “Ülke şartlarında, yönetim kadrolarının liyakat sahibi olmasının lehimize olduğuna inanıyorum” dedi.

İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. İYİ Parti il binasında düzenlenen tanıtım toplantısında, İl Başkanı Namık Kemal Özkan, İYİ Parti 28. Dönem Burdur Milletvekili adayları Faruk Erkan, Sefa Sönmez ve Mehmet Yavaş ile el ele vererek, gövde gösterisi yaptı.  Yoğun katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Namık Kemal Özkan, “ Parti genel merkezimizin dünkü açıklamaları ile seçim kuruluna sunulmuş olan Milletvekili aday listeleri ile duyurduğumuz ilimiz 1. Sıra Adayı Faruk Erkan, 2. Sıra Adayı Safa Sönmez, 3. Sıra Adayı Mehmet Yavaş olarak ilan edilmiştir. Sizlerle birlikte ve birbirinden kıymetli üç adayımız ile seçim startını veriyoruz. Ülke şartlarında, yönetim kadrolarının liyakat sahibi olmasının lehimize olduğuna inanıyorum. İnşallah Burdur’da en çok oyu alarak birinci parti olacağımıza, Sayın Genel Başkanımızın Başbakan olacağına yürekten inanıyorum. Vatanımıza, milletimize İYİ’likler getirmesini ve bütün İYİ’ler ailesine temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.  Başkan Özkan’ın konuşmasının ardından 1. Sıra Millet Vekili Adayı Faruk Erkan, 2. Sıra Millet Vekili Adayı Sefa Sönmez ve 3. Sıra Millet Vekili Adayı Mehmet Yavaş partililere hitap etti. Tanıtım töreni, adayların fotoğraf çekilmesi ve tebrikleri kabul etmeleri ile sona erdi. 

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İYİPARTİ BURDUR FARUK ERKAN 1. Sıra Milletvekili Adayı SAFA SÃNMEZ 2. Sıra Milletvekili Adayı MEHMET YAVAŞ 3. Sıra Milletvekili Adayı' görseli olabilir

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, Parti, Burdur’da, milletvekili, adaylarını, tanıttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı