Haber Detayı
01 Mart 2023 - Çarşamba 10:11
 
Burdurlu çiftçilerden, deprem bölgesine yardım tırı
Burdurlu çiftçilerden, deprem bölgesine yardım tırı
- Haberi
Burdurlu çiftçilerden, deprem bölgesine yardım tırı

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında başlatılan yardım seferberliği sonrasında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarla birlikte mağdur olan çiftçilerde unutulmadı. Burdur Ziraat Odası depremden zarar gören illerden Malatya içinde yardım seferberliği başlattı ve mağdur olan hayvan üreticileri için gönüllü Burdurlu çiftçilerden ve yem bayilerinden yem topladı. Toplanan yemler, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında Burdur Ziraat Odası öncülüğünde hayvan yemi yardım kampanyası başlatıldı. Üreticilerden ve çiftçilerden toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Burdur Ziraat Odamız öncülüğünde deprem bölgesine hayvan yemi yardım kampanyasına katılan üreticilerimizden ve çiftçilerimizden tutanak karşılığı aldığımız hayvan yemini ve yem bayii esnaflarımızın da katıldığı yardım kampanyasına 1 tır hayvan yemini yükledik, tutanak karşılığında Malatya deprem bölgesine iletilmek üzere tarım il müdürlüğüne teslim ettik. Yardım eden herkese teşekkür ediyoruz .”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdurlu, çiftçilerden,, deprem, bölgesine, yardım, tırı,
Yorumlar
Haber Yazılımı