Haber Detayı
12 Kasım 2022 - Cumartesi 17:20
 
BURDUR MAKÜSPOR, LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYOR
BURDUR MAKÜSPOR, LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYOR
- Haberi
BURDUR MAKÜSPOR, LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYOR

Burdur MAKÜSPOR, Pazar günü karşılaşacağı Kumluca Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Sezgin Korkmaz, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Gruptaki temsilcimiz Burdur MAKÜSPOR, 7. hafta müsabakasında lider Kumluca Belediyespor’u ağırlayacak.

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen temsilcimiz zorlu müsabakanın hazırlıklarını Gazi Atatürk Stadında yaptığı taktiksel antrenmanla sürdürdü. Temsilcimizde hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak liderliği geri almak.

Taktiksel antrenmanın ardından gazetemiz muhabiri Muhammet Fatih Başcı’ya konuşan Burdur MAKÜSPOR Teknik Direktörü Sezgin Korkmaz, “Kumluca maçı ile birlikte BAY haftası sonrası ilk maçımızı oynayacağız. Sporcularımız hem fiziksel hem de mental olarak BAY haftası sürecini iyi değerlendirdiler. Kumluca müsabakasına hazırlar. Bugün Gazi Stadında müsabakaya dönük taktiksel çalışmamızı yaptık. Eksik sporcumuz yok, tam kadro halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. Kazanırsak tekrar liderlik koltuğunu geri alabileceğimiz maç. Kumluca maçı ile birlikte 4-5 maçlık zorlu bir periyoda giriyoruz. Taraftarlarımızın, şehrimizin desteklerini her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu zorlu karşılaşmada da bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz. Umarım galip ayrıldığımız ve 3 puan ile süreci devam ettirdiğimiz bir müsabaka olur.” dedi.

Zorlu maç öncesinde temsilcimiz Burdur MAKÜSPOR, 15 puanla ikinci sırada yer alırken rakip Kumluca Belediyespor 16 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor.

Burdur MAKÜSPOR-Kumluca Belediyespor müsabakası 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Gazi Atatürk Stadında oynanacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR, MAKÜSPOR,, LİDERLİĞİ, GERİ, ALMAK, İSTİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı