Haber Detayı
25 Mart 2022 - Cuma 17:02
 
BURDUR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 ŞAHIS TUTUKLANDI
BURDUR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 ŞAHIS TUTUKLANDI
- Haberi
BURDUR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 ŞAHIS TUTUKLANDI

Burdur’da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şahıs adli mercilerle tutuklandı.

 Burdur’da güvenlik güçleri tarafından Burdur İl genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam ediliyor.

 Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 11.03.2022-22.03.2022 tarihleri arasında, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanımını Kolaylaştırma suçları kapsamında 16 şahsa işlem yapıldı.

İşlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında, ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 205,67 gram eroin, 10,18 gram esrar,  49,53 gram metamfetamin,  105,58 gram uyuşturucu madde çoğaltımında kullanıldığı değerlendirilen madde, 2 adet hassas terazi,  Uyuşturucu madde ölçmek için kullanıldığı değerlendirilen ölçek şeklinde kâğıt parçası,  Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2690 TL para,  Üzerinde kenevir yaprağı resmi bulunan 1 adet tablo,  Uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirildi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanımını Kolaylaştırma suçları kapsamında işlem yapılan; 4 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanırken, 2 şahıs adli kontrol şartıyla mahkemece, 10 şahıs işlemlerinin ardından Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakıldı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR’DA, UYUŞTURUCU, OPERASYONU:, 4, ŞAHIS, TUTUKLANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı