Haber Detayı
13 Ağustos 2024 - Salı 17:29
 
Burdur'da Tam 40 Yıl Eskimeyen Dostluk... Yeniden Bir Araya Geldiler
Burdur'da Tam 40 Yıl Eskimeyen Dostluk... Yeniden Bir Araya Geldiler
- Haberi
Burdur'da Tam 40 Yıl Eskimeyen Dostluk... Yeniden Bir Araya Geldiler

Burdur Lisesi 3G sınıfı mezunları, 40 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı buluşmanın tüm detayları haberimizde!

Burdur Lisesi Ortaokulu 3G sınıfı mezunları, 40 yıl aradan sonra ilk kez bir araya geldi. Seher Akbaşlı'nın yaklaşık üç ay önce "Hababam" adını verdiği WhatsApp grubunu kurmasıyla başlayan bu süreç, Türkiye'nin dört bir yanından eski arkadaşları bir araya getirdi. 10 Ağustos Cumartesi günü, yıllar sonra birbirlerini tekrar görme fırsatı bulan mezunlar, sabah kahvaltısıyla buluştu. Ardından Burdur Sanayi Sitesi'nde öğle yemeği için bir araya gelen grup, akşam ise Susamlık Tesisleri'nde düzenlenen akşam yemeğinde tekrar bir araya geldi. Etkinliğe, sınıf öğretmenleri Şükrü Ürküt ve eşi Cazibe Ürküt de katıldı.

Whatsapp Image 2024 08 12 At 13.21.22

40 yıldır birbirlerini görmeyen ve ilk başta birbirlerini tanımakta zorlanan mezunlar, gün boyunca duygusal anlar yaşadı. Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli anlar paylaşan grup, eski günlerin anılarını tazeleyerek bu buluşmanın mutluluğunu dile getirdi. Organizasyonu düzenleyen Seher Akbaşlı, "Denizli'de yaşıyorum ve uzun zamandır birçok arkadaşımı göremiyordum. WhatsApp grubu fikriyle herkesle yeniden iletişim kurduk. Ortak bir kararla Burdur'da buluşmaya karar verdik. Bugün burada Samsun, Antalya, İstanbul, Burdur ve Denizli'den gelen arkadaşlarla bir aradayız, çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur'da, Tam, 40, Yıl, Eskimeyen, Dostluk..., Yeniden, Bir, Araya, Geldiler,
Yorumlar
Haber Yazılımı