Haber Detayı
18 Ekim 2024 - Cuma 11:54
 
Burdur'da Mahalleler Arasında Nefes Kesen Futbol Heyecanı Başlıyor
Burdur'da Mahalleler Arasında Nefes Kesen Futbol Heyecanı Başlıyor
- Haberi
Burdur'da Mahalleler Arasında Nefes Kesen Futbol Heyecanı Başlıyor

Burdur’da geleneksel hale gelen Mahalleler Arası Cumhuriyet Kupası 2024 heyecanı başlıyor.

Burdur Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen bu yılki turnuva, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu futbol sahasına taşıyacak. Burdur’un farklı mahallelerini temsil eden takımlar, kıyasıya mücadele edecekleri bu turnuvada birincilik için ter dökecekler. Maçlar, Burdur Kışla Stadyumu'nda oynanacak ve mahalle sakinleri takımlarına destek vermek için tribünleri dolduracak.

Turnuva Programı ve Maç Tarihleri

Cumhuriyet Kupası'nın ilk hafta karşılaşmaları 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 19:00'da başlıyor. İlk maçta Şirinevler ile Burç takımları karşı karşıya gelecek. Aynı saatte Zafer ile Çeşmedamı arasında da bir mücadele gerçekleşecek. Turnuvada A, B, C, D, E ve F gruplarında yer alan mahalle takımları, şampiyonluk için sahaya çıkacak. Her hafta kıyasıya geçecek maçların ardından çeyrek final, yarı final ve büyük final heyecanı yaşanacak.

Whatsapp Image 2024 10 17 At 17.32.14 (1)

Maçlar Kıyasıya Geçecek

Turnuva boyunca gruplardaki takımlar birincilik mücadelesi verirken, turnuvanın en iddialı takımları arasında Manastır, Zafer, Dere ve Büyük Menderes gibi mahalle takımları gösteriliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla birleşen bu turnuva, Burdur’da sporun ve kardeşliğin pekişmesi açısından büyük bir önem taşıyor.

Final Heyecanı Kasım Ayında

Gruplar ve eleme turlarından galip çıkan takımların finali, Kasım ayı sonunda Gazi Atatürk Stadyumu’nda yapılacak. 28 Kasım 2024 Perşembe günü gerçekleşecek büyük final, Burdur’da futbolseverlerin nefeslerini tutarak izleyeceği bir mücadeleye sahne olacak.

Whatsapp Image 2024 10 17 At 17.32.14

Kaynak: Editör:
Etiketler: Burdur'da, Mahalleler, Arasında, Nefes, Kesen, Futbol, Heyecanı, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı