Haber Detayı
15 Mart 2022 - Salı 14:24
 
BURDUR 1. AMATÖR PLAY-OFF GRUBUNDA ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI!
BURDUR 1. AMATÖR PLAY-OFF GRUBUNDA ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI!
- Haberi
BURDUR 1. AMATÖR PLAY-OFF GRUBUNDA ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI!

Burdur 1. Amatör Küme’de play-off heyecanı hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti. Bu hafta oynanan karşılaşmalar sonunda zirve yarışının kızıştığı play-off grubunda Hacılar Gençlikspor’u 2-1 yenen Tefenni Belediyespor, 7 puanla haftayı lider kapattı.

Burdur 1. Amatör Küme’de play-off heyecanı devam ediyor. Play-off grubunda 2. hafta müsabakaları geçtiğimiz pazar günü oynandı.

“Tefenni haftayı lider kapattı”

Tefenni Belediyespor, kendi sahasında Hacılar Gençlikspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 0-1 geride kapatan Tefenni Belediyespor, ikinci yarıda bulduğu 2 golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Tefenni Belediyespor bu skorla puanını 7’ye çıkarttı ve liderlik koltuğuna oturdu. Hacılar Gençlikspor ise play off grubunda henüz puanla tanışamayarak son sırada yer aldı.

“Burdurspor son dakikada güldü”

Burdur 1. Amatör Küme play-off grubunda bir diğer maç ise Burdur Gazi Atatürk stadında oynandı. Burdur Gençlikspor, sahasında Burdurspor’u ağırladı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada gülen taraf son dakika golüyle Burdurspor oldu. Burdurspor rakibini 2-3 ile geçerek puanını 5’e yükseltti ve haftayı averajla 2. sırada kapattı. Haftaya lider giren Burdur Gençlikspor ise 5 puanda kalarak haftayı 3. sırada kapattı.

Muhammet Fatih Başcı

Kaynak: Editör:
Etiketler: BURDUR, 1., AMATÖR, PLAY-OFF, GRUBUNDA, ZİRVE, YARIŞI, KIZIŞTI!,
Yorumlar
Haber Yazılımı