Haber Detayı
17 Ocak 2024 - Çarşamba 14:39
 
Bucak'taki Cinayet Müge Anlı'ya Konu Oldu
Bucak'taki Cinayet Müge Anlı'ya Konu Oldu
- Haberi
Bucak'taki Cinayet Müge Anlı'ya Konu Oldu

Bucak'ta geçen yıl Karaaliler Köyü'nde cinayete kurban giden Gökhan Tombak'ın ailesi Müge Anlı'ya çıktı.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Karaaliler Köyü'nde 1 Aralık 2022 gecesi meydana gelen cinayet olayı, çarpıcı bir detayla gündeme geldi. Gökhan Tombak'ın öldürülmesiyle ilgili iddiaların ardından, cinayete kurban giden Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak, Müge Anlı'ya başvurarak köy muhtarı Hasan U. tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasında bulundu.

17 yıllık eşini cinayete kurban veren Asuman Tombak, köy muhtarı ile eşi arasında bir define anlaşmazlığı olduğunu dile getirdi. Define meselesi etrafında yaşanan sorunlar nedeniyle Gökhan Tombak'ın muhtar tarafından şikayet edildiğini iddia eden Asuman Tombak, jandarmanın muhtarın evinde sikkeler bulduğunu belirtti.

Asuman Tombak'ın ifadelerine göre, cinayetin ardından ortaya atılan ilişki iddiaları ise asılsız. Tombak, bu iddiaların olaydan sonra uydurulduğunu ve eşinin katilinin bulunmasını istediğini belirtti.

Olayın gerçekleştiği gece, evinin önünde ölü bulunan Gökhan Tombak'ın av tüfeği ile vurularak hayatını kaybettiği belirlenmişti. Şüpheli olarak gözaltına alınan köy muhtarı Hasan U. ve bir diğer şüpheli Emrah T., yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

screenshot-4-2

Define anlaşmazlığına dayanan bu cinayet olayıyla ilgili detaylar, soruşturma kapsamında aydınlatılmaya çalışılırken, Asuman Tombak ise adalete güvenerek eşinin ölümünün arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için mücadelesini sürdürüyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bucak'taki, Cinayet, Müge, Anlı'ya, Konu, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı