Haber Detayı
03 Nisan 2020 - Cuma 15:18
 
Başkan Ercengiz'den Çağrı; GELMEYİN!
Başkan Ercengiz'den Çağrı; GELMEYİN!
- Haberi
Başkan Ercengiz'den Çağrı; GELMEYİN!

 
 

Burdur Belediye Başkanı Ecz.Ali Orkun Ercengiz Türkiye genelinde en az COVİD-19 vakası olması sebebiyle Burdur'a gelmek isteyenlere sosyal medya hesabı üzerinden seslendi

 

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Pandemi olarak ilan edilen Coronavirüs nedeniyle tüm dünya ülkeleri teyakkuz halinde.

Türkiye'de de ağır şekilde yaşanan Pandemi için yetkililer her geçen gün yeni tedbir ve uygulamalar ile COVİD-19'a karşı neredeyse savaş içindeler.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iller bazında vaka sayılarını açıklamasının ardından Türkiye'de vaka sayısı 2 kişi ile en az olan il olan kent Burdur oldu.

 

Burdur'un 2 vakası olduğunu ve Burdur'da salgının bir nevi önüne geçilebileceği algısı insanları Burdur'a karşı bir ilgi duymalarına sebep oldu.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise Burdur'a gelmek isteyen vatadanşlara çok ince bir dille sosyal medya hesabından seslenerek "Henüz lavantalar çiçek açmadı o yüzden lütfen Burdur’a gelmeyin.Evinizde kalın sağlıklı kalın, lavantalar çiçek açtığında sizleri misafir etmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

 

Burdur'da bu salgın ile sıkı önlemler alınırsa tablonun bozulmadan gideceğine değinen Ercengiz "Burdur'a gelmek isteyen vatandaşlarımızda ricamız eğer çok acil bir durum yoksa kendilerini lavanta bahçelerimiz çiçek açtığında Burdur'da ağırlamak isteriz" ifadelerini kullandı

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz'den, Çağrı;, GELMEYİN!,
Yorumlar
Haber Yazılımı