Haber Detayı
15 Aralık 2020 - Salı 13:09
 
Başkan Ercengiz birim müdürleri ile bir araya geldi
Başkan Ercengiz birim müdürleri ile bir araya geldi
- Haberi
Başkan Ercengiz birim müdürleri ile bir araya geldi

Burdur Belediyesi Birim Müdürleri, Koronavirüs ile mücadele kapsamında kurum içi ve iş sahalarında uygulanacak yeni tedbirler için bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 40 gün süren koronavirüs tedavisinin ardından göreve başladı ve ilk olarak birim müdürleri ile toplantı gerçekleşti. Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda belediye personelinin korona virüs tedbirleri kapsamında yürüteceği çalışmalar, mevcut faaliyetler ve çalışma planları görüşüldü.

Başkan Ercengiz, tedavi süresi boyunca belediye faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, “ Tüm belediye personelimiz, kendi sağlıklarını riske atarak yoğun çalışmalarına devam ettiler. Koronavirüs tedavisi devam eden personellerimiz ve temaslı olan personellerimizin karantinada olmaması nedeniyle, mevcut personelimizin çalışma performansı iki katına çıktı. Vatandaşlarımız bizlerden hizmet bekliyor. Özellikle pandemi süresince, yaşadıkları olumsuzluklarla ilgili çözümleri bizlerden talep ediyorlar. Mevcut personelimizi baz alarak hazırlayacağımız yeni çalışma programıyla hizmet vermeye devam edeceğiz. Vereceğimiz hizmeti rutin çalışma olarak değil, milli Seferberlik anlayışı içersinde sürdürmeliyiz.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Ercengiz, birim, müdürleri, ile, bir, araya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı