Haber Detayı
20 Aralık 2019 - Cuma 12:46
 
Başkan Alagöz Hayvan Barınağı açtı
Başkan Alagöz Hayvan Barınağı açtı
- Haberi
Başkan Alagöz Hayvan Barınağı açtı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz son zamanlarda ilçesinde sokak köpeklerinin vatandaşlara ve çocuklara saldırmaları nedeniyle, Belediye bünyesinde kademede hayvan barınağını aktif hale getirdi. 

Başkan Alagöz açıklamasında;

Sizlere ve sevgili çocuklarımıza saldırmaları nedeniyle sürekli şikâyet aldığımız sahipsiz sokak köpekleri için bir süredir yapmayı planladığımız köpek barınağı çalışmamızın ilk etabını dün itibariyle belediye kadememizde tamamlamış bulunuyoruz. Bundan böyle ilçemizdeki başıboş sahipsiz köpekler, Belediye ekiplerimiz tarafından düzenli olarak toplanacak ve İlçemiz köpek barınağında koruma altına alınacaktır. Barınağımızda toplanan köpeklerin Veteriner Hekim vasıtası ile kısırlaştırma işlemleri de yine Belediyemizce sağlanacaktır.

Barınağımızdaki köpeklerin beslenmesi için atık ekmek ve yemeklerini vermek isteyen vatandaşlarımız, barınağımıza bizzat getirebilir ya da Belediye ekiplerimize teslim edebilirler.

Bir diğer mevzu olarak, bugünden itibaren çevre İl ve İlçelerden, İlçemize köpek nakli yapılması halinde her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızın da bilinmesini istiyor, bu doğrultuda tüm hemşerilerimizden böyle bir nakil ve boşaltmaya şahit olmaları durumunda mutlaka araç plakası almalarını, fotoğraflamalarını ve ivedilikle bizlere iletmelerini özellikle rica ediyorum.

Köpek Barınağımızın, İlçemize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Alagöz, Hayvan, Barınağı, açtı,
Yorumlar
Haber Yazılımı