Haber Detayı
09 Şubat 2022 - Çarşamba 16:40
 
Ak Parti Heyetinden Yüzme Havuzunda ziyaret ve açıklama
Ak Parti Heyetinden Yüzme Havuzunda ziyaret ve açıklama
- Haberi
Ak Parti Heyetinden Yüzme Havuzunda ziyaret ve açıklama

3 Mart 2019 yılında geçici kabulü yapılan Kapalı Yüzme Havuzu, tadilat çalışmalarının sona ermesinin ardından yeniden halkın hizmetine açıldı.

Havuzu incelemede bulunan Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve il teşkilatı yapılacak hizmet ve teknik bilgiler hakkında bilgi verdi.

Havuz kış aylarında Pazartesi günleri hariç diğer günlerde sabah dokuzdan akşam dokuza kadar Burdurluların hizmetinde olacak.

Milletvekili Bayram Özçelik konuyla ilgili açıklamasında;

“Önce tamamlanamayan bu havuzumuzun tekrar bir bakıma ihtiyacı vardı. Zeminden su alma, kenarlarında kaçaklar söz konusuydu. Yüklenici firma yapmayınca Bakanlığımız yasal çerçeve doğrultusunda gerçekleştirildi. Burdur’daki gençlerimize, çocuklarımıza özellikle Beden Eğitim derslerinde olsun, daha sonra tatul günlerinde olsun hepiniz görüyorsunuz nezih, temiz ve modern bir tesisi kazanmış olduk. Hayırlı olsun. Bundan sonra işletmesini ve hizmet sunumunu da çok iyi yaparak halkımıza hizmet etmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi’de açıklamasında;

“2019’un Mart ayında geçici kabulü yapılan havuz inşaatımızın maalesef kesin kabul işlemleri aşamasında kalan eksikleri müteahhit yapmadı. Yapmayınca Bakanlığımız İl Müdürlüğümüze yetki vererek kalan bütün eksiklikleri, arızaları gidererek kesin kabul işlemleri tamamlanmış oldu ve yapılan bütün harcamalar ilk müteahhit tarafından name hesabına ödenmek koşuluyla devletimize hiçbir şekiyde zarar gelemeyecek şekilde bütün prosedürleri ince, titizlikle il müdürümüz takip ederek şu an havuzumuzu tamamlamış bulunmaktayız ve şehrimize tekrar yeniden kazandırmış bulunmaktayız.” Dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya yüzme havuzunda yapıtığı açıklamada;

“İhalesi ve kesin kabulü Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen kapalı yüzme havuzumuzun 21.03.2019 tarihinde tüm hemşehrilerimize açılmıştı. Ancak bu tarihten itibaren kamu ihale kanununun ilgili maddeleri gereğince yasal süre içerisinde kesin kabule kadan eksikliklerin yüklenici firma tarafından yerine getirilmesi öngörülmüştü. Ancak yüklenici firmaya gerek Bakanlığımız tarafından gerekse İl Müdürlüğümüz tarafından yapılan yazılı emirler doğultusunda yüklenici firma tarafından yapılmayan eksiklikler, geçen yıl 2021 yılı Haziran ayında Bakanlığımız, İl Müdürlüğümüz tarafından yapılması öngörüldü ve yüklenici firmanın namı hesabına bu işlerin İl Müdürlüğümüz tarafından ihalesi gerçekleştirildi. Geçen yıl Temmuz ayında yapılan ihalede ve sonuçlandğı Ağustos ayında havuzumuzu yeni müteahhite teslim ettik. 3,5 ayıl bir süre içerisinde şu an burada bulunmuş olduğumuz Merkez Kapalı Yüzme Havuzumuz sonlandırıldı. 15 Aralık 2021 tarihi itibariyle de 15 gün boyunca da deneme testelri yapıldı ve şu an havuzumuz tüm hemşehrilerimizin hizmetine açıldı.” Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, Heyetinden, Yüzme, Havuzunda, ziyaret, ve, açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı