Haber Detayı
15 Mart 2023 - Çarşamba 13:23
 
AK Parti Burdur’da 19 Mart’ta e-temayül yapılacak
AK Parti Burdur’da 19 Mart’ta e-temayül yapılacak
- Haberi
AK Parti Burdur’da 19 Mart’ta e-temayül yapılacak

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, “Pazar günü inşallah partimizin organları içinde e-temayül yapacağız” dedi.

AK Parti’de başlayan aday adaylığı başvuru süreci, Burdur’da da 19 Mart’ta gerçekleşecek olan temayül yoklaması ile sona erecek. AK Parti aynı gün içinde dijital ortamda temayül yoklamasını tamamlamayı hedefliyor.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Malumunuz 14 Mayıs seçimleri için öncelikle meclisimizden karar alındı sonra Cumhurbaşkanımız kararı imzaladı. YSK tarafından takvimimiz oluşturuldu. Biz de bu süreç içinde aday adaylığı başvurularımızı kabul etmeye başladık. Adaylarımız E- Başvuru üzerinden evraklarını doldurup, bize müracaat edebiliyorlar. Daha sonra Pazar günü inşallah partimizin organları içerisinde e-temayül yapacağız. Daha sonra genel merkezimizin yaptığı değerlendirmeler sonucunda YSK takvimine uygun olarak adaylık listelerimiz açıklanacak. Bu süreç içerisinde partimize adaylık başvurusunda bulunan tüm milletvekili aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Rabbim öncelikle ülkemiz, şehrimiz ve aday adaylarımız için hayırlı kararlar olmasını temenni ediyoruz. Biz kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti, Burdur’da, 19, Mart’ta, e-temayül, yapılacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı