Haber Detayı
03 Ekim 2020 - Cumartesi 12:47
 
Ağlasun'da AK Parti'den İstifa eden çok sayıda kişi MHP'ye geçti
Ağlasun'da AK Parti'den İstifa eden çok sayıda kişi MHP'ye geçti
- Haberi
Ağlasun'da AK Parti'den İstifa eden çok sayıda kişi MHP'ye geçti

Burdur’un Ağlasun İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kongresini yaptı. Yaylakent restoranda yapılan İlçe Kongresine İl Başkanı Hikmet Ökte, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, Sendika Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Tek liste olarak girilen seçimde emekli Mustafa Uçak seçildi. 125 delegesi bulunan Ağlasun MHP Teşkilatında tek aday olarak seçime giren Mustafa Uçak, katılan delegelerin hepsinin oyunu alarak MHP İlçe Başkanı seçildi.

14 asil, 14 yedek ve 17 İl delegesinin seçildiği Ağlasun MHP İlçe kongresinde çok sayıda AK Partili de partisinden istifa ederek MHP’ye katıldı. 2004-2009 yıllarında AK Parti Yeşilbaşköy Belde Belediye Başkanı olan Mustan Ayyıldız da MHP saflarına katıldı. Aynı zamanda Hamam Mahallesi Muhtarı Mehmet Candan, 2014 yılında AK Parti İl Encümenliği Aday adayı olan esnaf Koray Can Şimşek, AK Parti kadın Kolları başkanlığından istifa eden Fatime Şimşek ile birçok AK Parti üyesi partiden istifa ederek Ağlasun MHP Teşkilatına katıldı. Yeşilbaşköy Beldesi Belediye eski Başkanı Mutsan Ayyıldız’ın MHP rozetini İl Başkanı Hikmet Ökte taktı. Rozet takılan yeni üyeler MHP saflarında yerini alırken, kökten reform olan yönetim mazbatasını aldıktan sonra yeni yol haritasını belirleyecek. Çok sayıda kadınının da AK Parti'den koparak MHP saflarında katıldığı gözlemlendi.

Sadun Kılıç NNC

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ağlasun'da, AK, Parti'den, İstifa, eden, çok, sayıda, kişi, MHP'ye, geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı