Haber Detayı
03 Ekim 2024 - Perşembe 14:47
 
3 kişi hastanelik oldu
3 kişi hastanelik oldu
- Haberi
3 kişi hastanelik oldu

Burdur’da kimliği belirsiz kalabalık grup otogarda 2 otobüs şoförü ve muavini darp ederek yaraladı.

Edinilen bilgilere göre Burdur Otagar içerisinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişilerden oluşan yaklaşık 10 kişilik grup, otogara giriş yapan bir otobüsün 2 şoförü ve muavinine saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şoförleri ve muavini darp eden şahıslar olay yerinden kaçarken yaralanan otobüs şoförleri ile muavin olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheliler, bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İddiaya göre Eskişehir-Antalya seferi yapan otobüsün muavinin Bilecik’te bir yolcu ile tartıştığı ve tartışan muavin ile otobüs şoförlerinin yine Bilecik’te değişim yaptıkları, otobüsü Burdur’a olayla alakası olmayan şoförler ve muavinin getirdiği, darp edilen şahısların olayla ilgilerinin olmadığı, şoförler ve muavine saldıranların da Bilecik'te muavinle tartışan yolcunun Burdur'daki tanıdıkları olduğu öğrenildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 3, kişi, hastanelik, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı