Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

  Burdur Valiliği'nden yapılan açıklamada "Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde çok yönlü olarak yürütülen uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar büyük bir karalılık içerisinde devam etmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 22.03.2020 günü İlimiz merkezinde durdurulan bir araçta; 1 adet hassas terazi ile 3,93 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek araçta bulunan M.T., O.Ş., A.M. ve K.H. isimli şahıslar hakkında TCK 188. Maddesine Muhalefet (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) suçu kapsamında tahkikata başlanılmıştır.

Yapılan tahkikat esnasında K.H. isimli şahsın Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması, Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Silahla Tehdit ve Yaralama suçlarından ve A.M. isimli şahsında Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçlarından arandıkları tespit edilmiştir.

Yapılan işlemlerinin ardından M.T., O.Ş., A.M. ve K.H. isimli  şüpheli şahıslar 23.03.2020 günü sevk edildikleri adli  makamlar tarafından tutuklanmıştır." iafadeleri kullanıldı.