TSMB'nin Kalesi Burdur

Türkiye İcracı sanatçılar ve müzisyenler meslek birliği 5 Aralık pazar günü toplandı.

5 Aralık Pazar günü yapılan Türkiye İcracı sanatçılar ve müzisyenler meslek birliği toplantısına Birlik Genel Başkanı Mustafa Demir Ve üst kurul görevlileri katıldı.
Toplantıya ev sahipliği yapan Genel Merkez Dijital Daire Başkanı ve Burdur İl Kurucu Başkanı Hüseyin Coşkun açılış konuşmasını yaptı.
Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz katılarak müzisyenlerin yanında olduğunu dile getirdi. Bundan sonra belediye birimlerinde sahne alan müzisyenlerin, TSMB'ye üye olup olmadığının bakılacağının sözünü verdi 
Toplantıya çok sayıda üyeler katılırken, TSMB heyetine üyelik hakkında ve bundan sonraki süreçler hakkında merak ettikleri soruları sorup meraklarını giderdiler.
TSMB Genel Başkanı Mustafa Demir Burdur'un ilk temsilcisi olacağının müjdesini verdi. Ocak 2022'den itibaren de faaliyetlerini başlayacağını duyurdu.

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan İl Kurucu Başkanı Hüseyin Coşkun, Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferit Çelikbaş'a destkelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.