Nesse Cloud’dan MAKÜ Öğrencilerine Ücretsiz Web Hosting

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği öğrencilerine kendilerini geliştirme adına, daha iyi bir yolda ilerlemeleri adına eğitim hayatlarının gerektirdiği bilgilerin öğrencilerle buluşması konusuna önem vermekteyiz. Mehmet Akif Ersoy üniversitesi öğrencilerine hosting hizmetleri sağlamak ve öğrenim dönemleri boyunca web hosting ile kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları için hosting hizmet konusunda Nesse Cloud olarak yardımcı olmaktayız. Öğrencilere sağlanılacak olan  hosting hosting hizmeti i9 12. Nesil işlemcili sunucularda sağlanılacak olup 2 GB Ram, 2 Core işlemci ile limitlendirilecektir.

Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği yolunda emin adımlarla yürüyen öğrenciler için aynı zamanda da Bilgisayar Programcılığı bölümünde kendilerini geliştirmek adına yola koyulmuş öğrenciler verilmiş olacak hizmetler ile daha büyük adımlar atarak hedeflerine yaklaşmış  olacaklar.

Amacımız öğrenim hayatında yazılıma ilgi duyan birçok Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisinin hosting hizmetimizden bilgilenmesi ve hayatının büyük bir alanında kullanabilmesi adına bilgi birikimini çoğaltmaktır. Şirketimiz Nesse Cloud Medya Reklam Yazılım Veri Merkezi Hizmetleri Ltd. Şti. yurt dışı ve yurt içi kaynaklı müşterileri de bulunmaktır. Bu nedenle de aslında vizyonumuz evrensel yazılım dünyasına hâkim olmak ve bu yolda ilerleyen öğrencilere ışık olmaktır. Nesse Cloud belediye ve kaymakamlık gibi resmî kurumlara de hizmet vermekte olan bir kuruluştur. Bu nedenle bilgi birikimini sunmak konusunda emin adımlar ile yürümektedir. Yazılım dünyası, evrensel kapıların aralandığı bir dünya olmaktadır. Bu nedenle Nesse Cloud Medya Reklam Yazılım Veri Merkezi Hizmetleri Ltd. Şti. şirket kurucusu  Hüseyin YAVUZ yazılım dünyasında eksikliklerin tamamlanması adı altında öğrencilere hizmetin doğru olacağı görüşündedir. Şirket olarak temel amacımız cloud sunucu, co-location ve firmaya özel yazılım çözümleri sunulmakta olduğunun temel özelliği olarak bilinmesidir.  Kurucumuz Hüseyin YAVUZ memleketi Burdur adına, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerinin yazılım konusunda en iyiye ulaşmalarını düşünmesi dolayısıyla, dönemleri boyunca web hosting hizmetini öğrencilere ışık olması yönünde ilerletmektedir. Nesse Cloud ile yazılım alanına ilgi duyan Mehmet Akif Ersoy Öğrencileri kazanmaya bir adım daha yaklaşacaktır.

Nesse Cloud İstanbul da Kadıköy de faaliyet gösteren bir kuruluş olmak ile birlikte teknolojiye entegre olmuş her alanda varlığını sürdürmektedir. Önemli olan dijital dünyanın söz konusu varlığında konumunu bu dünya için kalıcı sürdürmek isteyen MAKÜ öğrencilerine de katkı sağlayabilmektir. Nesse Cloud güvenilirlik ve hızlılık konusunu esas almış ve daima bu yönde adımlar atmaktadır. MAKÜ Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği bölümünde okuyan öğrencilerinin dönemleri boyunca, web hosting hizmetini ücretsiz olarak almalarına ve kariyerlerini dijital dünyada kalıcı kılmaya ön ayak olmak isteyen Nesse Cloud, teknoloji dünyasına imzasını öğrencilerle de atmayı hedeflemektedir.

Kurucumuz Hüseyin YAVUZ  girişimci ruhlu MAKÜ öğrencilerine ışık tutacak ücretsiz web hosting hizmetini gündeme getirmiş bulunmaktadır. Nesse Cloud, Türkiye üzerinden dünyaya hizmet sağlayan bir firmadır. Bu nedenle MAKÜ öğrencilerinin de alacağı dönemsel destek ile dünyaya kapılarının aralanması da söz konusu olacak niteliktedir. Öğrencilerin hayallerine bir umut Nesse Cloud’dan gelmektedir. Bunun için:

Ücretsiz web hosting hizmeti başvuru linki 3 Ekim 2022’de nessecloud.com web sayfasında pop-up olarak açıklanacaktır.