Milletvekili Bayram Özçelik Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda bir araya geldi

Milletvekili Bayram Özçelik basın mensuplarıyla Grand Özeren Otel’de bir araya geldi. Toplantıda, Ak Parti hükümetinin ilimiz ayağındaki çalışmaları yatırımları konusunda bilgi verildi.

İlimizdeki vaka sayıları hakkında açıklamada bulunan Milletvekili Özçelik, geçen hafta vaka sayısının 300 civarında olduğunu ifade etti. Daha sonra bu rakamın 750’lelere çıktığını ileten konuşmasında ise, “Evde izolasyonu süren 2230 kişi var. Hastanede yatan hasta sayısı il genelinde 44 kişi. 65 yaş üzeri aktif vaka 443 kişi. İl genelinde toplam aktif vaka 2274 kişi. Burdur Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda 6 hasta, entübe de ise 2 hasta var. 546 vatandaş kovidden dolayı yaşamını yitirdi.” Değerlendirmesinde bulundu.

Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik açıklamasında;

“TBMM çalışamalrına devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde bu hafta tekrar ara verdik. Geçen hafta Öğretmenlik Meslek Kanunu üzerindezbir çalışma yapıldı. İlimizdeyiz. İlimizde ziyaretler yapıyoruz. İlimizde esnaf, vatandaş ziyaretlerimizi peyderpey gerçekleştiriyoruz. Bir siyasi partinin her zaman sahada olması gerekiyor. Başarısını devam ettirmek için, milletin gönlünde olan yerini sürdürmesi için mutlaka sahada olması lazım. İktidar partisi mensupları ise daha fazlasıyla sahada olması gerekiyor çünkü mevcut uygulamalar, halka çok iyi bir şekilde anlatılması lazım ve hükümetimiz aldığı kararlar çerçevesinde toplumumuzda birtakım sıkıntılar olursa, şikayetler söz konusu olursa bunları da dinleyerek tekrar Ankara’da bakanlarla bir araya geldiğimizde bunların değerlendirmesini yapmak lazım.

Türkiye gündemi yoğun. Hem siyasi alanda yoğunluk var. Hem ekonomideki gündem çok farklı. Ayrıca devletler, ülkeler, milletlerarası bölgesel sorunlar ve bölgesel hareketlilik söz konusu. Bunun yanında küresel birtakım mücadeleyi de bizler takip etme durumundayız. Ülkemizin bu noktada diğer komşu ülkelerimizle olsun bölgesel ve küresel alanda başarıyı yakalaması için büyük bir çaba ve gayretin içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Güçlü siyasi bir partiyiz. Üstünlükleri olan siyasi bir partiyiz. Fırsatları olan beklentileri olan bir siyasi partiyiz. Tabi ki bu arada risklerde taşıyan birtakım siyasi partiyiz.

Biz bu kadar uzun süre halkın gönlünde yer alıp, sandıkta da birinci çıkan siyasi parti olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu devam ettirmek içinde yine milletimize, geleceğimize, ülkemize büyütmeye yönelik attığımız adımlar devam ederse halkın desteğinin devam edeceğinin de bilincindeyiz.  Ama eğer bazı aksaklıklar, eksiklikler olursa vatandaşımızın da bu noktada kendisini değerlendireceğini sandık geldiğinde de bazı çalışmalarda görüşünü beyan edeceğini de biliyoruz, farkındayız. Onun için Ak Partimizin bu başarısında en büyük etken başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğidir. Krizleri fırsata dönüştüren bir partiyiz.

Pandemiyle gelen ekonomideki çalkantı dünyanın tamamının bu kriz içerisinde olduğunu özellikle ifade etmek isterim.

Burdur’daki yatırımlar

Yeni Burdur Devlet Hastanesi inşaatı süratle devam ediyor. Hiçbir aksaklık yok. Firma çalışmalarına devam ediyor. Ödemelerinde bir sıkıntı yok. 2022’nin sonuna doğru hastanemizin tamamen şekillendiğini tamamen hep beraber görmüş olacağız.

Millet Bahçesi yapılacak. Geçen haftalarda şantiye kurlacak yeri belirlendi. Burdur’a gerçekten güzel bir hizmet kasandırdığımızı hep beraber yaşamış olacağız.

Yaşlı bakım merkezimiz bitti. Doğalgazla bağlantı görüşmeleri yapıldı. Bakanlığımız ayaklaşık 7 milyon tl’lik talebimizi ilettik. Onu takip ediyor.

Çocuk Destekleme Merkezimiz tamamlandı. Bölgeyi güzelleştiren bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşadık.

TOKİ konutlarında Bozkurt Mahallesi’nin konutları tamamen bitti. Problem yok. Anahtar teslim noktasına geldik.

Barajlar ve göletlerle ilgili çalışmalarımız var. Yatırım progralında olan baraj ve göletlerimiz var.” dedi.