MAKÜ’den tanıtım atağı

MAKÜ, tercih sürecinde aday öğrencilere üniversiteyi tanıtmak amacıyla sosyal medya hesapları üzerinden tanıtım videoları ve bilgilendirici paylaşımlar yapıyor.

ÖSYM tarafından yapılan üç oturumlu YKS sınavlarının ardından tercihler için heyecan devam ediyor. 27 Temmuz Perşembe günü başlayan tercih işlemleri, 8 Ağustos 2023’e kadar devam edecek.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), tercih sürecinde aday öğrencilere üniversiteyi tanıtmak amacıyla sosyal medya hesabı üzerinden tanıtım videoları ve bilgilendirici paylaşımlar yapıyor.

MAKÜ’nün resmi sosyal medya hesaplarından “MAKÜ’lü olmanın avantajlarını yaşa” notuyla bir video paylaşırken bırakılan linkte okul hakkında bilgiler verildi.

İşte okul hakkında verilen bilgilerden bazıları;

“1965 yılında “Burdur Kız Öğretmen Okulu” adıyla eğitim öğretime başlayan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 50 yılı aşkın geçmişi ile eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, mühendislikten temel bilimlere kadar uzanan geniş bir yelpazede yüksek teknoloji altyapısı ve nitelikli akademik-idari kadrosuyla sağladığı eğitim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel zenginlikleri ile de öğrencilerine mutlu bir yaşam alanı sunmaktadır.Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri bilgi ve beceri düzeyleri yüksek, girişimcilik ve proje üretme kültürüne sahip bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan ders programlarıyla, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif amaçlarla kurulmuş öğrenci topluluklarıyla öğrenci merkezli bir üniversitedir.”

Detaylı bilgi aday.maku.edu.tr adresinden alınabilir.