GÖKHAN KARAGÖZ’E SON VEDA… DOĞUM GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul’da kalp krizi geçirdikten sonra vefat eden Burdur’lu avukat Gökhan Karagöz doğum gününde memleketinde toprağa verildi.

Şehrimizin önde gelen ailelerinden Karagöz ailesinin ikinci erkek çocuğu olan Gökhan Karagöz, Burdur sevdalısı, oldukça sosyal bir kişiliğe sahip, hukukçu idi…
İstanbul’da Avukatlık yapan Gökhan Karagöz (46) 3 gün önce evinde kalp krizi geçirdi. Karagöz, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo olurken kalbi durdu. İki gündür yoğun bakımda tedavi gören Karagöz dün hayatını kaybetmişti.
Gökhan Karagöz için  ikindi vakti memleketi Burdur Asri Mezarlık’ta önceki dönem Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya’nın kıldırdığı cenaze namazına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Tekşen, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Karagöz’ün ailesi ve yakınları ile meslektaşları katıldı. Karagöz’ün cenazesinde çocukluk ve gençlik arkadaşları, Burdur Anadolu Lisesi mezunları ile Burdur dışından pek çok kimse vardı.
Gökhan Karagöz’ün toprağa verildiği 13 Temmuz tarihi aynı zamanda onun doğum tarihi olması, son yolculuğuna ayrı bir anlam kattı. 13 Temmuz 1977 doğumlu olan Gökhan Karagöz doğum gününde toprağa verildi.