Deniz Kurt, Ak Parti’den Resmi Başvuruyu Gerçekleştirdi

Burdur’da siyasetin tanınan isimlerinden Deniz Kurt, 28.dönem milletvekilliği için Ak Parti’den Burdur Milletvekili aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptı.

 

Ak Parti Burdur İl Başkanlığı’nda düzenlenen tören ile gerekli evrakları İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ya teslim eden Milletvekili aday adayı Deniz Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada “Türkiye’mizin ikinci 100 yılının inşasına büyük lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la başlayacağımız ve ülkemizin için yeni bir dönüm noktası olarak ifade edeceğimiz 14 Mayıs 2023 tarihli milletvekili seçimleri adaylık başvuruları kapsamında bende mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Partimize ve Burdur’umuza hizmet etmek için Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım.” ifadelerini kullandı.

2019 yılında yapılan Belediye Başkanlığı seçiminde de aday olduğunu dile getiren Kurt, “2019 yılında Belediye Başkanlığı adaylığımız esnasında açıkladığımız projelerimiz hazırlanırken alanında uzman akademisyenlerin desteği ile Burdur’un temel sorunları masaya yatırılıp öyle proje geliştirilmişti. Bu projelerden önceliğimiz “Burdur’un içme suyu hattının yenilenmesi” ve Burdurumuzun içme suyu ihtiyacının karşılanmasıydı. Sayın Cumhurbaşkanımız o dönem bizzat Burdur’da kendisi bu projemizi açıkladı.

Bugüne geldiğimizde “zaman” bizi ne kadar da haklı çıkardı. Keşke haklı çıkmasaydık ve Burdurumuz günlerce ‘susuz’ kalmasaydı.

Yalnızca su sorununu değil bizler Burdurumuzun yarınlarını düşündük, düşünmeye de devam edeceğiz. O gün belirttiğimiz gibi Burdurumuza yakışır şehir planları yapacağız, sanayicilerimizin temel beklenti ve isteklerini dikkate alarak Burdur Sanayi Gelişim Master Planı hazırlayacağız.

Son yaşanan felaket gösterdi ki kentsel dönüşüm ve çarpık kentleşme ile mücadele oldukça elzem bir konu.

Ak Partimizin Burdur’da başlattığı kentsel dönüşüm ivmesini şehrin tamamına yayarak hem çarpık kentleşmeden kurtulacağız hem de vatandaşlarımızın canını, malını koruyarak yepyeni bir şehircilik anlayışının Burdur’a kazandırılması konusunda adım atacağız.

Ak Parti düsturu ile insan ayırımı yapmadan, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, engelli ve hastalarımıza, çiftçimize, esnafımıza ve sanayicimize ayrıcalıklı hizmet sunacağız. Ak Partimizin 20 yıllık iktidarında Burdurumuza 20 Milyar TL’nin üstünde yapılan yatırımı Türkiye Yüzyılında daha da arttıracağız.

 

Türkiye Yüzyılında Burdurumuzun her kesimini aynı samimiyet ve duygularla kucaklayacağız.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Vatanımıza, Milletimize ve Cumhur İttifakımıza hayırlı olmasını dilerim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve milletimizin de desteğiyle Deniz Kurt kardeşinizin Teke Yöresinin Başkenti Burdur’u Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğinden emin olabilirsiniz.” şeklinde konuştu.