CHP BURDUR HEYETİ SALI PAZARI’NDA: “VATANDAŞIN DERDİ PAHALILIK”

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur heyeti dün Salı Pazarı’nda esnafları ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Burdur Gençlik Kolları Başkan Vekili Anıl Gün, CHP Burdur Belediye Meclis Üyeler ve partililer Burdur Salı Pazar’ında esnafları ziyaret ederken alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

“Vatandaşın derdi pahalılık”

Ziyaret hakkında açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün il, ilçe, Kadın ve Gençlik Kollarımız Belediye ve il genel meclisi üyelerimizle çalışma arkadaşlarımızla Salı Pazarı ziyaretimizi gerçekleştirdik. Vatandaşın derdi pahalılık. Üretici mazot ve gübre fiyatlarından şikayetçi tüketici ise satış fiyatlarından. Onlara çağrım inin pazara yol mu akşama tencere mi kaynasın yüreğiniz varsa bir sorun bakalım vatandaşımız ne cevap verecek?” dedi.

“Aile destekleri sigortasını anlattık”

CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ise; “CHP Burdur İl Başkanımız İzzet Akbulut, Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, Meclis Üyeleri, İl yönetimi, İlçe Başkanımız Serkan Şimşek, Gençlik Kolları Başkanımız Anıl Gün ve Kadın Kolları ile birlikte Salı Pazarında vatandaşların ve pazarcı esnaflarının sorunlarını dinledik. Aile Destekleri Sigortasını anlattık.” diye konuştu.

“Esnafımızı ve üreticimizi refaha erdireceğiz”

CHP Burdur Gençlik Kolları Başkan Vekili Anıl Gün’de, “İl Başkanımız ve yönetimi, Belediye Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve Burdur İl Gençlik Örgütümüz ile birlikte Salı Pazarı Esnafını ziyaret ettik, dertlerini dinledik. Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında esnafımızı ve üreticimizi refaha erdireceğiz.” ifadelerini kullandı.