Çavdır'da Büyük Yangın 3 Ev 4 Dükkan Yandı

Çavdır ilçesinde bir evde başlayan yangın çevre evlere ve dükkanlara sıçrayarak mahallede büyük korku yarattı.

Burdur’un Çavdır ilçesinden bulunan Çınar mahallesinde Hasan Hüseyin Ersoy isimli vatandaşın evinde başlayan yangın çevrede bulunan üç eve ve dört dükkana sıçyararak yayıldı.

Yangını kontrol altına alabilmek için Tefenni Belediyesinden, Bayır Belediyesinden ve Gölhisar Belediyesi itfaiye ekipleri takviyeye geldi. Mahallede büyük panik devam ederken Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan’da olay yerine gelerek yangına müdahale çalışmalarını yakından takip etti. 

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan yaptığı açıklamada; 

Çavdır ilçemiz Çınar mahallesinde Hasan Hüseyin Ersoy abimizin evinde meydana gelen yangında 3 ev ve 5 iş yerinin tamamen kullanılamaz hale gelmiş şükürler olsun ki can kaybı olmamış bir belediye personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Bu yangın esnasında Gölhisar ve Tefenni itfaiyelerinde görevli personel arkadaşlara ekibime özverili ve cansipare çalışmalarından dolayı teşekkürü borç bilirim. Yangın esnasında personeli ile birlikte yardıma koşan Tefenni belediye başkanı Ümit Alagöz'e teşekkür ederim.ve teşekkürün en büyüğünü de Çavdırlı hemşehrilerime. değerli Çavdırlı hemşehrilerim bu zor gün de gerek itfaiye ekiplerinin çalışmalarında yardım etmekte gerekse mağdur olan vatandaşlarımıza kol kanat germekte birbirleriyle yarışmış vede zor gün dostu olduklarını tekrar ispat etmişlerdir. Hasan Hüseyin Ersoy abime kiracı esnafımıza komşularına vede Çavdırımıza büyük geçmiş olsun." dedi.