Burdur Valiliğinden Dedikodu Açıklaması

Burdur’da birkaç haftadır kamuoyunu meşgul eden dedikodu mu gerçek mi bilinmeyen konu ile ilgili Burdur Valiliğinden açıklama geldi.

 

İddialara göre üst düzey bir kamu görevlisinin yine kamuya ait bir misafirhanede polis baskını neticesinde bir bayanla yakalandığı dilden dile dolaşmaya başladı. Son olarak konu ile ilgili Burdur Tüketici Koruma Derneği yaptığı basın açıklamasında konuyu gündeme taşımış. Burdur Valilliği Basın Açıklaması
Burdur Tüketicileri Koruma Derneği internet sitesinde 16.12.2019 tarihinde yapılan basın açıklamasında, “Geçtiğimiz hafta üst düzey bir kamu görevlisinin kamuya ait bir misafirhanede polis baskınında yakalandığı, ancak olayın kapatıldığı” şeklindeki iddiayla ilgili olarak Valiliğimiz tarafından kapsamlı olarak yürütülen inceleme ve araştırma sonucunda, iddia edilen hususların gerçeği yansıtmadığı, böyle bir olayın vuku bulmadığı anlaşılmıştır.
Bu tür dayanağı olmayan açıklamaların, kamu kuruluşları ve kamu görevlilerini yıpratmaya yönelik bir nitelik taşıdığı değerlendirilmiş olup bunlara kesinlikle itibar edilmemesi gerekmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 20/12/2019 denildi