Burdur Heyetinden CHP Genel Başkanı Özel'e Ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur’dan gelen heyeti makamında ağırladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bölgeye dair çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu ve Burdur’un güncel durumu ele alındı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’i baba ocağımız Partimizdeki makamında ziyaret ettik. Bölgemizle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Burdur’umuza davet ettik, tüm hemşerilerimize selamları var” dedi.

Ziyaretin ardından, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve diğer yetkililer, Burdur’un mevcut projeleri, geleceğe yönelik planları ve bölgenin ihtiyaçları konusunda Genel Başkan Özel’e bilgi verdi. Özel, Burdur halkına selamlarını ileterek, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceğini belirtti.

Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Genel Başkanımızın Burdur’a olan ilgisi ve desteği bizi oldukça mutlu etti. Bölgemizin sorunlarını ve projelerini kendisiyle paylaşma fırsatı bulduk” dedi.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ise ziyaretin verimli geçtiğini ve Bucak ve Burdur’un kalkınması için yapılacak çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.