Burdur Belediyesinin Asfalt Seferberliği Sürüyor

Burdur Belediyesi Fen İşleri ekipleri, herkesin şikayetçi olduğu mevsim normallerinin üstünde hissedilen sıcakta bile, vatandaş için çalışmalarına var gücü ile devam ediyor.

Gazi Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasının bitmesinin ardından Burdur Belediyesi ekipleri bu seferde Güzelleştirme Caddesi’nde çalışmalarını tamamladı. Eski asfalt söküm işleminin bitmesinin ardından Güzelleştirme Caddesi’nde bulunan yol,  asfalta hazır hale getirildi ve dün gece geç saatlere kadar bu bölgede çalışmalarını sürdüren Burdur Belediyesi Fen İşleri ekiplerince sıcak asfalt dökme çalışmalarında sona gelindi. Fen İşlerinin şimdiki çalışma alanı ise Güzelleştirme Caddesinin biten bölümünden, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam-Hatip Lisesi kapısına kadar olan bölüm aolduğu öğrenildi.

Ekiplerin bir kısmı yol yenileme çalışmalarına devam ederken diğer bir kısmı da  yenilenmiş olan yollarda, yaya geçitlerini  boyuyor.

Burdur Belediye Başkanlığı’ndan edindiğimiz bilgiye göre üç ay boyunca sürecek olan yol yenileme çalışmaları; Armağan İlci, Menderes, Hızır İlyas, Atatürk, Bozkurt, Bahçelievler ve Recep mahallelerinde devam edecek.