Bucak’ta İçme Suyuna 25 Zam Yapıldı

Bucak Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında gündem maddelerini Çamlıca Mahallesi 1281 Ada 1 Parsel ve 1255 Ada 1 Parsel ile Sanayi Mahallesi 1201 Ada 6 Parsel takas talebi konusunun görüşülmesi, Konak Mahallesi 1895 Ada Plan Değişikliği konusunun görüşülmesi, Barbaros Mahallesi 1818 Ada 1 Parsel Kat Yüksekliği Yençok Değerinin Belirlenmesi hakkında plan değişikliği konusunun görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale Edilen Dosyaların görüşülmesi, Encümen Üyelerinin seçilmesi, İmar Komisyonu Üyelikleri Seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelikleri Seçimi, Ulaşım Komisyonu Üyelikleri Seçimi, Denetim Raporunun görüşülmesi ve Faaliyet Raporunun görüşülmesi oluşturdu.

Gündem maddeleri tek tek oylama sunuldu ve oy birliğiyle ile kabul edildi. Toplantıda kapalı zarf usulü yapılan Encümen Üyeliğine Ahmet Gezmez ve Enes Gün seçildi.

İÇME SUYU VE BELEDİYE HİZMETLERİ 25 ZAMLANDI

Belediye Meclisinin en önemli gündem maddelerinden biri de ilçede vatandaşların kullandığı içme suyuna zam yapılması konusuydu. Mecliste konuşmaların ardından yapılan oylamada içme suyu ücretlerine 25 yapılması kararını Ak Partili meclis üyeleri kabul ederken, İYİ Partili meclis üyeleri hayır oyu kullandı. Zam kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
Buna göre Mayıs ayından itibaren içme suyu ücretlerinin 25 zam yapılması kararı alındı.
Öte yandan Bucak Belediyesi’nde yapılan gelir getiren tüm işlemlerde 25 oranında arttırılması kararı oy çokluğu ile alındı.