Başkan Ercengiz, Belediye Personeli ile iftarda buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ramazan Bayramının 28. Gününde Belediye Personeli ile iftarda bir araya geldi.

Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezinde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye

Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hülya Eraslan, Belediye Meclis üyeleri, Birim Müdürleri ve Belediye Personeli katıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz yaptığı konuşmada “ 2014 yılında göreve geldiğimiz günden bu yana önce mahalle muhtarlarıyla başladık gönül sofralarını kurmaya. O gün gördük ki sofranın bereketi arttı. 1000 kişilik yemek yaptık. 1500 kişi o kazandan hepimiz doyduk. İşte bugün de 850 kişilik bir iftar sofrası hazırladı arkadaşlarımız. Belki o sayıdan çok daha fazlayız yine yemeğimiz arttı yine yemeğimiz yetti. Yine hepimizin yüzünün güldüğünü düşünüyorum. Çünkü biz yemek yemeye değil paylaşmaya geliyoruz. Birlikte olmaya geliyoruz ve bu büyük ailenin her bir ferdi olarak bizler bugün burada olmaktan son derece mutlu olduğumuzu düşünüyorum. Değerli arkadaşlar zaman su gibi açık akıp geçiyor. 9. yılımızı tamamladık. 10. yılın içerisindeyiz. Geriye dönüp baktığımızda bizi sadece mutlu eden, Burdur halkına hizmet edebildiğimiz noktada eğer Burdur halkı mutluysa bizler mutluyuz. Onun dışında inanın her şeyin bir sonu var. Her şey bir gün bitecek ve geride sadece biraz önce ifade ettiğim gibi insanları mutlu edebilirsek eğer bizim için mutluluk bu. Bu mutluluğu hedef haline getirdiğimiz noktada bizim o amaca giden yoldaki en büyük paydaşlarımız ve en çok yükü çeken siz değerli çalışanlarımızsınız. Çok kolay bir kurum değil bakın her bir kurumun görev tanımı var ama Belediyelerin görev tanımı tabiri caizse eşikten beşiğe giden bir süreçte, her noktada görev yapmak zorundayız. 2019’dan bu yana yangınları gördük, selleri gördük, maalesef pandemiyi yani aslın yüzyılın en büyük salgın felaketini gördük.  Allah bundan beterini beterinden korusun. 11 ilimizi etkileyen önemli bir depremi yaşadık. Ülke olarak ve bu yaraları da şimdi hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız hâlâ deprem bölgesinde 3 ay geçmiş olmasına rağmen Burdur Belediyesi personelinden bir kısım arkadaşlarımız orada görev yapıyor. Şunu söylemek istiyorum özetle bu büyük ailenin Burdur için ürettiği her güzel şey bizim için onur oluyor, şeref oluyor ve vatandaşın karşısına çıktığımızda da göğsümüz kabarıyor. Ben bu noktada da her bir emekçi arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.  Emeğinize sağlık lütfen hakkınızı helal edin mutlaka birbirimize hakkımız geçiyordur.  Bu akşam burada bayramlaşmamızı yapalım ve her zamanki uyarımızı bir kez daha yapalım. Yeniden bir arada olabilmek için lütfen uzak yakın mesafeye gidecek tüm şoför arkadaşlarımızı ailesiyle birlikte seyahat edecek arkadaşlarımızı dikkatli araç kullanmaya davet edelim bunu bir kez daha hatırlatalım ailemizden bir tek kişiyi bile eksik görmeden yeniden mesaimiz olsun. Hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi.